Pres San-Eze II rezistent la ulei / grasime

Presul pt industria alimentara San-Eze II asigura un confort superior si aderenta in zone umede si/sau uleioase si cu grasimi. Presul are caracteristici anti-microbine si impiedica formarea si inmultirea bacteriilor si ciupercilor, asigurand astfel un climat de lucru mai sanatos. Presul este rezistent bacteriei Gram Positive. Confectionat dintr-un amestec dur de nitrile si cauciuc, presul San-Eze II pt industria alimentara are o durata de viata indelungata. Suprafata presului are caracteristici speciale antiderapante, iar greutatea lui reduce considerabil riscul de alunecare al presului.

Gaurile de drenaj largi si crampoanele de pe dosul presului asigura o aerisire si un drenaj corespunzator al fluidelor si eliminarea mizeriei, lasand suprafata de lucru uscata si curata. Profilele de rampa aplicabile pe marginile presului reduce riscul impiedicarii, iar constructia modulara permite configuratii customizate in functie de nevoile clientilor, placile fiind imbinate cu ajutorul unor elemente de legatura.

Intretinerea presului se face cu detergenti si jet de apa.

La comanda

rosu
Alege culoarea dorita
buc / mp
... sau comanda telefonic
0723 100 606
L-V : 0900 - 1800
Informatii produs
Fisa tehnica
Compozitie
100% amestec cauciuc nitrile
Greutate totala
11,7 kg / mp
Inaltime totala
22,2 mm
Dimensiuni standard
99 X 149 cm / 99 X 99 cm / 99 X 74 cm / 99 X 50 cm
Accesorii
rampa / element de legatura
Rezistenta la foc
CPSC FF 1-70: Pass ASTM D2859
Utilizare recomandatare
zone umede, uleioase, cu grasime, in zone de procesare alimentara, bucatarii profesionale
Garantie
5 ani
V-ar putea interesa si ...
Partenerii nostri