Pres Antibacterian Optimat

Presul antibacterian Optimat pentru industria alimentara asigura un comfort superior si aderenta in zone umede, uleioase si cu grasimi. Presul are caracteristici anti-microbiene: impiedica formarea si inmultirea bacteriilor si ciupercilor, asigurand astfel un climat de lucru mai sanatos. Presul este rezistent bacteriei Gram Positive.

Covorasul Optimat este confectionat dintr-un amestec de cauciuc nitrilic dur, care ii confera o durata de viata indelungata. Suprafata presului are caracteristici puternic antiderapante care permite folosirea in siguranta a carucioarelor si diferitelor elemente de mobilier cu rotile.

Presul antibacterian Optimat este un pres usor, cu greutate mica, ceea ce faciliteaza manipularea lui la curatire si intretinere.

Beneficiu ergonomic al presului Optimat se datoreaza inaltimii de 12,7 mm a platformei de lucru.

Designul covorasului Optimat pentru industria alimentara permite interconectarea mai multor presuri prin elementele de legatura de tip A (pentru conectare pe lungime) si tip B (pentru conectare pe latime). Gaurile de drenaj largi si crampoanele de pe dosul presului asigura o aerisire si un drenaj corespunzator al fluidelor si eliminarea mizeriei, lasand suprafata de lucru uscata si curata.

Intretinerea presului se face cu detergenti si jet de apa.

La comanda

element de legatura tip B
element de legatura tip A
maro
Alege culoarea dorita
buc / mp
... sau comanda telefonic
0723 100 606
L-V : 0900 - 1800
Informatii produs
Fisa tehnica
Compozitie
100% compus de cauciuc nitrilic
Greutate
7,4 kg / mp
Grosime
12,7 mm
Dimensiuni standard
91 X 182 cm / 91 X 122 cm / 91 X 91 cm / 91 X 61 cm
Accesorii
elemente de legatura
Rezistenta la foc
CPSC FF 1-70: Pass ASTM D2859
Utilizare recomandata
zone umede, uleioase, cu grasime, in zone de procesare alimentara, bucatarii profesionale
Garantie
3 ani
V-ar putea interesa si ...
Partenerii nostri